MERKEN

Speciale
Top producten
Best verkochte
Verzending vanaf 39,99€
Verzending vanaf 79,99€
Verzending vanaf 79,99€

Algemene voorwaarden

De eigenaar van de internetpagina en de webwinkel: PowerProtein.nl   is de firma Power Protein Hilversum die vitamines, proteïnen van elk merk binnen de EU verkrijgbaar en diverse artikelen voor de vechtsport verkoopt.

Dankzij de kostenminimalisatie en goede samenwerking met de andere landen kunnen we de beste prijzen op de markt aanbieden voor onze producten. Bovendien garanderen we snelle verwerking van uw bestelling, een professioneel advies over onze producten.

We adviseren We willen

Gegeven van de firma:

Power Protein
Vetkamp 66

3861JR Nijkerk


 

BTW : NL002520087B24
KvK  : 56565372

Rekening: NL18INGB0006251346

(IBAN)Rekeningnummer :

NL18INGB0006251346

NR. BIC: INGBNL2A

LET OP!

WIJ VRAGEN ONZE ALLE KLANTEN DIE EEN DEEL VAN DE BESTELDE PRODUCTEN VOORAF BETALEN OM BIJ DE OVERMAKING OOK HET NUMMER VAN DE BESTELLING DOOR TE GEVEN. DAN KUNNEN WE SNELLER UW BESTELLING VERWERKEN (VOORAF BETALLING INDENTIFICIEREN)

  1.  Bij ons kunt u onze producten bestellen via een bestelformulier. Het bestelformulier geldt als een bewijs voor uw bestelling, het maakt er bij niet uit in welke vorm u bij ons bestelt heeft (via e-mail, via site of telefonisch). Bij de bestelling accepteert u ook onderstaande voorwaarden.

  2.  Iedereen die op onze pagina inlogt of via onze pagina bestelt, accepteert ook gebruikt van zijn gegevens van firma Power Protein waarbij firma Power Protein gebruik en bewaart de gegevens door de klanten van www.PowerProtein.nl volgens de Nederlandse wet van de bescherming van de privacy.

  3.  Firma Power Protein behoudt de mogelijkheid voor om niet elke bestelling te realiseren, als bijvoorbeeld het adres niet compleet is, geen telefoonnummer aangegeven is of er wordt een groot aantal van een product besteld zonder gebruik van een extra functie voor “grote bestellingen” te maken.

Verder vragen we om bij de bestelling eigen nummer of e-mail adres te geven, om contact met u op te kunnen nemen.

 4.   U kunt op www.PowerProtein.nl 24 uur per dag en het hele jaar door bij ons bestellen. De klantenservice werkt vanaf maandag t/m vrijdag tussen 9-18 uur en op zaterdag tussen 9 - 15 uur.

 5.    Alle prijzen op www.PowerProtein.nl zijn in Euro incl. BTW.

 6.    Power Protein verplicht zich om klanten over eventuele prijsveranderingen na de bestelling te informeren. In het geval dat de klant met de nieuwe prijs niet akkoord gaat, wordt de bestelling meteen geannuleerd.

7.      Verzending:

Pakketvoorbereiding en verzending duurt vanaf 24 t/m 72 uur. Firma Power Protein is vanaf maandag t/m zaterdag open en op zondag gesloten. Alle pakketten worden via PostNL verzonden ( of DHL ).
In het geval dat een product op is, wordt de klant binnen 24 uur erover geïnformeerd. Bovendien krijgt hij informatie over de realisatie van de bestelling en/of informatie over een alternatief product van een andere merk. De klant kan ook een deel van de bestelling anuleren.

8.    Producten kunnen verschillen van die op de foto van de internetpagina van Power Protein. Dat komt van veranderingen van de verpakkingen van de producenten.

9.   De klant kan de smaak van een product kiezen. Hij moet de Power Protein erover informeren.

Als je geen smaak kiest, wordt een smaak door Power Protein willekeurig gekozen . De klant heeft mogelijkheid binnen 24 uur een smaak te ruilen of te kiezen.

.

10.    Firma Power Protein  is niet verantwoordelijk voor de pakketvertragingen die door Post NL of andere verzendingfirma worden veroorzaakt.

    In het geval dat de klant de eigene bestelling niet wil aannemen aan de deur, moet hij wel er voor betalen

11.    Bestellingen worden op het anders van het bestelformulier ingeleverd. Als de klant al bij ons ingelogd is en wil dat zijn bestelling naar een ander adres zal verstuurd worden moet dat dat aan ons doorgeven (via comments bij het formulier), anders sturen we het pakket op het oude adres.

Alle veranderingen (b.v. de smaak van product, adres of aantal) a.u.b. doorgeven ALLEEN via e-mail

Intrekken van een bestelling kan ALLEEN als de bestelling nog niet gerealiseerd is. Daarna is het te laat en de klant moet alle kosten voor zijn rekening nemen.

12.    Vanwege reclamatie a.u.b. contact met ons kantoor of magazijn opnemen. In het geval als een klant neemt een beschadigd pakket doet hij dat op eigen risico. Dat betekent dat na aannemen van een beschadigd pakket heb je geen mogelijkheid om een pakket te reclameren. Firma Power Protein houdt geen rekening met beschadigde pakketten want alle verstuurde pakketten compleet en schadeloos verzend worden. Daarom adviseren

13.    Na aankoop bij ons heeft u 10 werkdagen tijd om de producten te retourneren zonder de reden ervoor op te geven. Alle kosten van retourneren of ruilen betaalt de klant zelf. U krijgt uw geld terug als alle producten nog niet open zijn anders nemen we die niet aan.

14.    Firma Power Protein neemt geen reclamatie aan voor producten die niet van onze firma verstuurd zijn. Dat wil zeggen dat we altijd na een retour of ruil het nummer: LOT checken of ze echt in ons systeem staat.

16.    In geval van verdwijning van een pakket door Post NL of een andere bezorger gaat firma Power Protein meteen contact met de bezorger opnemen. De reclamatietijd wordt automatisch langer (tot dan als het door de bezorger verwerkt is; bij POST NL ( DHL ) tot 1 maand en bij de andere bezorgers tot 3 maanden).

Firma Power Protein garandeert een verzending van een nieuwe pakket of teruggave van het geld nadat de bezorger het geld geeft terugbetaald. Geld wordt alleen op de rekening overgemaakt.

17.    Firma Power Protein neem geen verantwoordelijkheid op de duur van verzorging van een pakket en is alleen verantwoordelijk voor de waren totdat de producten bij de bezorgers aankomen. Bewijs van aankoop van onze producten is het ontvangstbewijs van de bezorger.

18.    Aanbiedingen van www.PowerProtein.nl zijn niet geldig met andere aanbiedingen.

19.   Firma Power Protein gaat bestellingen verwijderen die bij functie: iDeal betalen of PayPal na 24 uur nog niet betaald zijn.

20.   Firma Power Protein behoudt alle rechten voor om de algemene voorwaarden te veranderen. We adviseren u regelmatig onze voorwaarden te lezen want elke aankoop bij ons betekent dat u met onze voorwaarden akkoord gaat.

Indien een voorwaarden van de Algemene Voorwaarden wordt als ongeldig door een definitieve uitspraak van de rechtbank verklaard, blijven de overige bepalingen van kracht.

Meer informatie: contact@powerprotein.nl


Met vriendelijke groeten

Power Protein Team