VITA-MIN PLUS® - for mother - 30 caps

Newsletter
5% rabatu!
VITA-MIN PLUS® - Witaminy dla Mamy Bekijk groter
Model: OLIL#VIT#MOTHER
Producent: Olimp Labs
Stan magazynowy: w magazynie.
Inhoud: 30 kaps.
Czas realizacji zamówienia: 24h

Cena:

6,16 €

(z vat).

Aantal:

Masz pytania? Skontaktuj się z nami, pomożemy w doborze odpowiednich produktów!
info@powerprotein.nl

Geen loyaliteitspunten voor dit product.


Multi-vitaminen voor zwangere vrouwen met extra Foliumzuur.

Vita-min plus® Mother is een innovatief en complexe samenstelling van vitaminen en zeer absorbeerbare minerale bestanddelen in de vorm van chelaten welke voldoen aan de toegenomen vraag naar micro-elementen tijdens zwangerschap en lactatie. De formule is bovendien verrijkt met cranberry extract (Vaccinium macrocarpon Ait.) en foliumzuur, die bijdragen aan de goede groei van het Moeders weefsel en wordt aanbevolen in grotere doses aan vrouwen die zwanger willen worden of tijdens zwangerschap en lactatie.

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat:

Vitamine A – helpt bij het handhaven van een gezonde huid, goede visie en een goede werking van het immuunsysteem. Het ondersteunt ook de handhaving van een goed ijzer metabolisme in het lichaam.

Vitamine D – helpt bij het handhaven van gezonde botten en tanden omdat het deelneemt aan de handhaving van een normale bloed calcium niveau. Vitamine D helpt ook bij het goed functioneren van spieren en het immuunsysteem.

Vitamine E –helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, dat wil zeggen een bovenmatige hoeveelheid vrije radicalen.

Vitamine C – helpt bij de goede werking van het immuun- en zenuwstelsel en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. Bovendien ondersteunt het bij de collageen generatie, waardoor het zorgt voor de goede werking van kraakbeen, huid, tanden en tandvlees.

Vitamine B1 –draagt bij tot de goede werking van het zenuwstelsel, energiemetabolisme, hart en psychologische functies.

Vitamine B2 –draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, aan het behoud van een gezonde huid en een goede werking van het zenuwstelsel en de slijmvliezen.

Net als vitamine A ondersteunt het de juiste ferrum metabolisme en goede visie.

Niacin –draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, aan het behoud van een gezonde huid, een goede werking van het zenuwstelsel en de slijmvliezen.

Vitamine B6 –heeft veel belangrijke functies in het lichaam, zoals: het is verantwoordelijk voor het handhaven van de juiste homocysteine, eiwit en glycogeen metabolisme en het helpt bij de productie van rode bloedcellen en de goede werking van het zenuwstelsel. Vitamine B6 behoort tot de groep B-vitaminen die tot de regulering van hormonale activiteit bijdragen.

Foliumzuur –heden in de aanbevolen dosis draagt bij tot de goede groei van het Moeders weefsel.

Vitamine B12 –helpt bij juiste productie van rode bloedcellen, en bij het handhaven van goede energiemetabolisme en de goede werking van het zenuwstelsel. Het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Biotine – helpt bij het handhaven van gezond haar, de juiste toestand van de slijmvliezen en een gezonde huid.

Pantotheenzuur– draagt bij tot de goede synthese en metabolism van vitamine D en sommige neurotransmitters, helpt bij het handhaven van de geestelijke capaciteit op het juiste niveau.

Calcium – is nodig bij het handhaven van gezonde botten en tanden. Het ondersteunt bovendien het goed functioneren van spieren, neurotransmitters en spijsverterings enzymen.

Magnesium – vermindert vermoeidheid en helpt bij het handhaven van de goede werking van het zenuwstelsel. Bovendien helpt het bij een juiste eiwitsynthese en onderhouden van gezonde botten en tanden.

Ijzer – is verantwoordelijk voor de juiste zuurstoftransport door het hele lichaam, helpt bij de productie van rode bloedcellen en hemoglobine en ter handhaving van de goede werking van het immuunsysteem.

Zink – heeft vele belangrijke functies: het helpt bij het handhaven van gezonde botten, haren, nagels en huid, neemt deel aan de goede werking van het immuunsysteem en de juiste eiwit en de DNA-herstelsynthese. Het draagt bij aan het behoud van de goede werking van het reproductieve systeem, dat belangrijk is voor vrouwen die zwanger proberen te worden.

Mangaan – helpt bij de opbouw van bindweefsel en beschermt tegen vrije radicalen; de juiste concentratie draagt bij aan het behoud van gezonde botten.

Koper – helpt bij het juiste vervoer van ijzer door het hele lichaam, en is belangrijk bij het handhaven van een goede haar kleur en huid pigmentatie.

Iodine – ondersteunt de goede productie van hormonen door de schildklier en de goede werking ervan. Het draagt bovendien bij aan het behoud van de juiste cognitieve functies.

LET OP!

Voor de veiligheid van moeder en kind;

De minerale stoffen in het product Vita-min plus ® Mother zijn van superieure kwaliteit en zeer absorbeerbare aminozuur chelaten door Albion ® chelaatvormige ijzer – FERROCHEL ® – van de hoogste biologische beschikbaarheid en tolerantie, wat is bevestigd door multi-year scientific research.

Aanbevolen dosering:

1 capsule eenmaal daags, na een hoofdmaaltijd, met veel water innemen of anderszins op raadpleging van een arts. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden Voedingssupplementen moeten niet worden gebruikt als een vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden aanbevolen. Buiten bereik van kinderen bewaren.Voedingswaarde per:


1 capsule


% ADH *


Vitaminen
Vitamine A 180 ug 22,5%
Vitamine D 5 ug 100%
Vitamine E 12 mg 100%
Vitamine C 80 mg 100%
Vitamine B1 1,1 mg 100%
Vitamine B2 1,4 mg 100%
Niacine 16 mg 100%
Vitamine B6 1,4 mg 100%
Foliumzuur 400 ug 200%
Vitamine B12 2,5 pg 100%
Biotine 50 ug 100%
Pantotheenzuur 6 mg 100%

Mineralen

Calcium (Albion® aminozuur chelaat) 100 mg 12.5%
Magnesium 50 mg 13%
Ijzer 14 mg 100%
Zink 8 mg 80%
Mangaan 1 mg 50%
Koperen 1 mg 100%
Jodium 200 ug 133%
Cranberry fruit extract (Cranberry) inclusief 10% proanthocyanidinen 10 mg #

 

* ADH – aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
# – geen RDA wordt bepaald

Ingrediënten : vitamine A, vitamine D, vitamine E, vitamine C, vitamine B1, vitamine B2, niacine, vitamine B6, foliumzuur, vitamine B12, biotine, pantotheenzuur, calcium (Albion® aminozuur chelaat), magnesium (Albion® amino zuur chelaat), ijzer (Albion® aminozuurchelaat (Ferrochel®)), zink (Albion® aminozuur chelaat), mangaan (Albion® aminozuur chelaat), koper (Albion® aminozuur chelaat), jodium, cranberry fruit extract ( Cranberry) waarvan 10% proanthocyanidinen, microkristallijne cellulose en cellulose in poedervorm (vulstoffen), chroom dioxide, magnesiumstearaat (antiklontermiddelen), capsule (gelatine – capsule’s ingrediënt, pigment: E171)

 

Contra: Overgevoeligheid voor een van de componenten

Opmerking: Bij gelijktijdig gebruik van andere vitaminen en mineralen preparaten moet voor gebruik eerst een arts worden geraadpleegt.


Het product wordt geadviseerd om te worden gebruikt als een reguliere dagelijkse aanvulling: tijdens zwangerschap en lactatie om tekortkomingen van vitamine en minerale aan te vullen, als u in een staat van depressie, apathie of verslechterde lichamelijke en geestelijke vorm bent of/en in geval van onregelmatige voeding bij grote hoeveelheden geneesmiddelen en bepaalde soorten specerijen en dranken (koffie, sigaretten, alcoholische dranken) wordt ook genomen na ziekten en tijdens de periode van herstel.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 Andere producten in dezelfde categorie:

 • OLIMP Ginseng Vita Complex 30 kap.
 • STARPHARMA - UroStrong - 60 caps - 31.10.2015
 • OLIMP GOLD-LECITHIN 1200® - 60 caps
 • Oli-Oli - Canola Oil spray 170g
 • STARPHARMA - LaciflorStrong - 10 caps
 • Olimp - Beta Solar - 30kap
 • Olimp - Erekton MAX - 8tab
 • STARPHARMA - DiabetoStrong - 30 tab.
 • FA NUTRITION HAIR FORMULA - 30 TABL.
 • Olimp - Bio Silica - 30 kap.
 • Trec - Omega 3-6-9 - 60 kap.
 • Olimp - GOLD-VIT C® 500 PLUS - 30 caps.
 • Olimp Labs - ODPORMAX™ - 60 caps
 • Olimp - EQUISETUM PLUS - 60 cap.
 • Olimp - MagMAX B6™ - 50 tabl
 • STARPHARMA - Magnez + Vit.B Complex 20 tab.
 • Olimp - RUTINOVIT C® - 30 caps
 • Olimp labs - URO-COMPLEX™ - 15caps
 • STARPHARMA - RutinoStrong - 60 tab
 • Trec - Vit. B Complex - 60kap.
 • Fitness Authority - Greens & Juice - 300g
 • STARPHARMA - VitaStrong - 30 tab
 • Universal Animal PM - 30 zak
 • Olimp - GOLD-VIT C® 1000 FORTE - 30 caps
 • STARPHARMA - Vit. C 1000 mg - 20 tab.
 • TREC SUPER OMEGA-3 1000 - 60 CAPS.
 • STARPHARMA - β-KarotenSun Forte - 30 tab
 • Universal Nutrition - Daily Formula - 100 tab.
 • Olimp - GARLICIN® - 30 caps
 • Fitness Authority - Omega 3 - 120cap.